KabaHome

Affiche Jeugdtoneel 2022

Kabatoon organiseert workshops voor iedereen die graag wil acteren, ongeacht je ervaring hebt of geen ervaring. Samen met onze lesgever ga je leren spelen met woorden en met beweging.

We maken toneel met teksten van anderen maar ook je eigen woorden zijn een belangrijke medespeler. De coaching is erop gericht je eigen speel/acteertalent te ontwikkelen en te vergroten.

Deze lessenreeks is ook een ontdekken van eigen kunnen, assertiever worden, durven praten in het openbaar. Wij bieden een doeltreffende theatercursus waarin iedereen kan schitteren.

Onze lessen zijn een ontdekkingsreis. Fantasie wordt geprikkeld, verbeelding, stem en woorden. En daar komen prachtige verhalen uit.

Dus ben jij iemand die zich graag verkleedt, op familiefeestjes altijd wel een gedichtje voordraagt, graag in de spotlights staat, droomt van applaus? Of eerder verlegen, bang om je stem te laten horen? Dan is toneel echt iets voor jou.

Schrijf je vooraf zeker in zodat we je op zaterdag 3/6/2023 en 10/6/2023 kunnen ontvangen in onze zaal. Die is gelegen aan de Ambelweg 2 in Emblem. Er worden afspraken gemaakt om in september 2023 te beginnen met de cursus. Telkens op zaterdag van 14:00h tot 16:00h. Om dan in februari 2024 een toneelstuk op de planken te brengen waar iedereen kan komen naar kijken. Familie, vrienden, buren, kennissen, schoolkameraden…

Telefonische reservatie op 0486/44 56 58 op weekdagen van 10u tot 14u.

of

 Online Inschrijving

 

 

Foto Selectie